PayPal számla


A PayPal egy internetes pénzközvetítő. 139 országban van jelen, és  több millió használója van. Biztonságos, gyors, és egyszerű a használata.

A PayPal tulajdonképpen egy közvetítő rendszer, amely egy bank, és az internetes ügyfelek között bonyolít pénzügyi tranzakciókat. Mivel ez bank, sokkal biztonságosabb a rajta keresztül való pénzforgalom, mint a  közvetlen  internetes fizetéskor.

Ahhoz, hogy a PayPalon keresztül ki tudjunk fizetni valamit, vagy az ide érkezett összeghez hozzájussunk készpénzben, rendelkeznünk kell egy valódi bankszámlával, valamint  bankkártyával is. Ha valamit ki szeretnénk fizetni, az interneten keresztül, akkor a PayPal vagy a számlánkról, vagy a bankkártyánkról veszi le a pénzt, és juttatja el az eladónak.

Tehát, a PayPal számlaegyenlegünk lehet akár 0.00 is, ha a bankkártyánkon van fedezet, akkor az átutalás megtörténik. Ha valahonnan pénzt kapunk a PayPal számlánkra, akkor az meg fog jelenni az egyenlegünkön, és ezután kérhetjük, az átutalást a magyar bankszámlánkra.

A PayPal több féle bankkártyát is elfogad:PayPal számla nyitása.

Számlanyitáshoz kattints a képre:

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

A bejövő oldalon először is keresd meg a "Sign Up Today" feliratot.Kattints rá!

Ez után egy oldal jön be, ahol 2 féle számla közül választhatsz.

.

Válaszd ki a "Hungary"-t a listából (illetve ha máshol élsz, akkor azt az országot).
Válassz számlatípust, ha nem lesz nagy pénzforgalmad, akkor megfelel a személyi számla. Ez jár a legkisebb költséggel.

A következő oldalon tudod megadni az adataidatKattints az  Agree gombra ezzel elkészül a PayPal számlád

A következő oldalon kérik egy érvényes bankkártya adatainak a megadását.

Ez a lépés akár ki is hagyható, enélkül is tudsz fizetni, vagy pénzt fogadni a PayPal számláddal. Ebben az esetben az aktuális kifietéskor kell megadni a bankkártya adatait.

A regisztrációd enélkül is érvényes csak így limitálva van az utalás, ezt nyugodtan átlépheted a  "CANCEL" gombra kattintással.
A hitelkártya adatokat később bármikor megadhatod, ha szükséged lesz rá.Kártyaszám megadásakor kéri a kártya hátulján lévő utolsó 3 jegyű kódszámot, ezt írd be.

A hozzáadás után kiírja, hogy 400 HUF-al megterheli a számládat (azért, hogy bebizonyosodjon róla, hogy valójában ez a te bankkártyád).
Ellenőrizd a bankodnál a terhelés tranzakcióját, és keresd meg a  tranzakció azonosító 4 jegyű kódot. (Ilyet keress: PP 3740 EXPUSE.)
Ezt a 4 jegyü számot kell beírni a PayPal számládon a kártya hitelesítéshez.
Tehát, csak akkor lesz aktív a kártyád, ha a bankszámlán lévő 400-ft-os terhelést átnézed, és megkeresed benne a 4 jegyű kódot, majd visszatérve a PayPal számládhoz, ezt beírod.

Ezt a PayPal megküldi levélben is, hogy aktiválnod kell. Lehet, hogy néhány napba is beletelik, mire jelentkezik a bankszámládon a terhelés. Ezt a 400 forintot természetesen jóvá fogják írni az internetes számládon.

FONTOS: az az e-mail cím, amivel regisztráltál a PayPalon, az lesz a bankszámlád azonosítója. (ID szám)


PayPal számla használata.

Pénz be-és kifizetés.

A PayPal számla használata nagyon egyszerű. Csak néhány lépést kell megtanulni, hogy eligazodj rajta.
Bárhonnan utalhatsz USD-t a PayPal számádra, és azt felhasználhatod az interneten vásárlásra, vagy kikérheted forintban a magyar bankszámládra..

Ehhez előbb regisztrálni kell a hazai bankszámládat a PayPal oldaladon.
Ez a "Profile" menüpont alatt a "Add or Edit Bank Accounts" résznél tehető meg.
Lényeges, hogy a magyar számládon és a PayPal számládon a felhasználó név ugyanaz legyen.
A Top Up menűben látod azokat az adatokat, amelyekkel pénzt tudsz feltenni a számládra. Ez Magyarországról ingyenes.

A Withdraw menüpont alatt indítható a kikérés a magyar számládra. Itt látható is, hogy  a pénz kivétel  ingyenes. A pénz 2-3 nap alatt megérkezik a magyar számládra.

A PayPal minden estben e-mailben értesít ha pénz érkezik részedre.

Amikor először érkezik pénz a számládra, a tanzakció sorának végén kattints az Accept gombra, ezzel elfogadod az érkezett összeget.


Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

A PayPal számlához hozzá lehet rendelni a Payoneer előre fizetett  Mastercard  bankkártyáját, illetve a hozzá tartozó amerikai bankszámlát.. A hozzárendelésről
Ezt a kártyát a világon mindenhol használhatod és nem kell a pénzt a saját bankszámládra kérni..

Bankkártya igénylés menete
Ez az oldal nem a Pay Pal hivatalos oldala.
Az itt megjelenő információk csak a tájékoztatást szolgálják.