Payoneer kártya és számla


A Payoneer kártya, és a hozzá tartozó amerikai számla egy olyan fizetési rendszer, ahová a világ legnagyobb cégeinek kifizetéseit tudjuk kikérni. Ilyen cég pl. a Paypal, Google, Ebay, Amazon, FGXpress, stb.

A Payoneer 2005-ben alakult és a központja New Yorkban található.

A Payoneer Mastercard bankkártyát ad az ügyfeleinek, amivel a világ bármely pontján tudunk vásárolni és pénzt kivenni ATM-ből.
A Payoneer elkötelezte magát a legmagasabb szintű biztonság és adatvédelem mellett, ezért csak törvényesen működő cégekkel áll kapcsolatban.

A weboldal és ügyfélszolgálat magyar nyelven is elérhető.

Itt igényelheted a kártyát

Payoneer regisztráció

Regisztráció után a kártyád kb. 2-3 hét múlva érkezik meg.

Ezután kapsz majd egy emailt, amiben megkapod az US Payment szolgáltatáshoz tartozó USA-beli bankszámlaszámodat, ilyen szöveggel:

"Üdvözöljük a Payoneer US Payment Service szolgáltatáson.

Ez a szolgáltatás egy egyesült államok beli gyűjtőszámlát tesz elérhetővé, mely lehetőséget ad, hogy szintén egyesült államok beli cégektől a Payoneer számlájára fogadhassa kifizetéseit!

Az ön US Payment Service szolgáltatás adatai:

BANK NEVE: ...........

SZÁMLA TÍPUSA: CHECKING

SZÁMLASZÁM#: ...........

ABA szám (Bank Routing Szám): ..........

Figyelem: Az ön Us Payment Service szolgáltatása még nem lett véglegesen jóváhagyva. Ahhoz, hogy biztosan fel legyenek töltve a megérkezett kifizetései a kártyájára késedelem nélkül, igazolja szolgáltatását az alábbi adatok megadásával:
Kattintson ide, hogy a US Payment Service szolgáltatásra vonatkozó kérdőívet kitöltse
Kattintson ide, hogy feltöltse egy hatóság által kibocsátott fényképes igazolványának másolatát."


A Payoneer fiókodban válaszolni kell (vagy az email -en kapott linkeken ahogy fent látod) egy tényleg rövidke kérdőívre, majd a pénzmosási törvény miatt, fel kell töltened a személyi igazolványod, és egy nevedre szóló közüzemi számla vagy bankszámlakivonat  fotóját.
A kérdőívet nyugodtan kitöltheted magyarul, mert a payoneer-nél van magyar support, ergo meg fogják érteni.

Még arra figyelj a kérdőívnél, hogy arra a kérdésre, hogy milyen helyről fog befolyni a payoneer számládra a pénz, nehogy "tiltott" tevékenységet adj meg!!

Kérdőív kitöltése (javaslat) :
Szerintem az e-kereskdelem, amit nyugodtan kiválaszthat bárki. ( Hiszen nem hiába van felsorolva a választási lehetőségek között )
Weboldal megadásnál nyugodtan meg lehet adni pl. az amazont (http://www.amazon.com) vagy valamilyen webshop címét, és kész is.

Leírás:  Leírod nekik, hogy a kártya segítségével szeretnél az interneten vásárolni. (ékezetek nélkül írj)

Ezen a linken https://pubs.payoneer.com/files/tc/TermsPayoneerUSPaymentService.pdf
meg tudod nézni (a pdf 5-ik pontjában), hogy mik a tiltott tevékenységek, ami miatt elutasíthatják az US Payment szolgáltatásod kérvényét. (pl. a forex kereskedésből befolyt összegeket valamilyen oknál fogva tiltják)

Emiatt zárolhatják is a Payoneer számlát. Erre érdemes nagyon odafigyelni, mert számos tevékenységből befolyó összeget nem tolerálnak. Amúgy azt írják, hogy elvileg CSAK üzletszerű tevékenységből befolyt pénzek utalását fogadják el a payment service segítségével, tehát személyes felhasználásra nem lehet használni!
Még olyanra is figyelnek, hogy pl ha a Paypal számláról érkezik a pénz, azt igazolni kell, hogy nem magánszemélyek befizetései.

Ezekre vigyázz, mert amíg a számlád nincs megfelelően igazolva, addig az oda érkező összegek pendingben lesznek, és nem férsz hozzájuk.

Amint elfogadták a kérvényt, hozzá is adhatjuk a kártyánkat például a Paypal-hoz, vagy bármelyik üzlethez, ami szerepel az oldalon levő felsorolásban.

Ha gondot okoz a Paypal számlához való hozzárendelés, küldj egy emailt, és segítek.

Bankkártyát itt igényelhetsz:
Payoneer regisztráció