VIABUY bankszámla és bankkártya

A VIABUY Prepaid Mastercard-al, a valódi dombornyomásnak köszönhetően kényelmesen és költségek nélkül fizethetsz az interneten, vagy a világ több mint 36 millió pontján, valamint több mint 2 millió automatából vehetsz fel készpénzt.

A VIABUY Mastercard -ot bármely, 18. életévét betöltött személy igényelheti.
Nincs szükség hitelvizsgálatra. Nem áll fenn az eladósodás kockázata, és nem kell mértéktelen díjakat fizetni a folyószámlahitelek után.

A kártya bárhonnan feltölthető, akár azonnal is. Erre több fajta lehetőség áll rendelkezésre.

Biztonságban tudhatod a személyes információidat és biztosítja a névtelenséget.
Személyes adataid védettek az adathalászat és a visszaélések ellen, miközben internetes fizetéshez vagy utazásaid során használod a VIABUY Mastercard -ját, mivel a VIABUY Prepaid Mastercard kártyaszámlát a fő bankszámlájától szigorúan elkülönítve tárolják

A szolgáltatás díjairól a https://www.viabuy.com/hu oldalon az Áraknál találsz információt.

VIABUY kártya regisztráció

Kattints a linkre: https://r.viabuy.com

Kattints a Kártya igénylése gombra

A megjelenő oldalon válaszd ki és kattints rá, milyen színű kártyát szeretnél. Mindkét kártya ugyanazokkal a kondíciókkal rendelkezik, csak színben különböznek.

A kiválasztás után a regisztrációs űrlapot kell kitölteni értelem szerűen.


Regisztráció után több emailt fogsz kapni a megadott email fiókodba.

Az első levélben üdvözölnek és visszaigazolják a regisztrációs adataidat, valamint a tudnivalókat a Viabuy-ról.

A következő emailben küldenek egy linket, amelyről indulva fel tudod tölteni azokat a dokumentumokat, melyek a számlanyitáshoz szükségesek.

A személyed igazolásához olyan képet kérnek, ahol a neveden kívül a születési dátumod is látszik.Ennek megfelel a jogosítványod képe, vagy egy fotón a személyid elő -és hátoldala.

A lakcímed igazolására megfelel a lakcímkártya elejének fotója, vagy valamilyen közületi számla fotója.

Ha valamelyik kép nem felel meg erről újabb emailben értesítenek.

Ha elfogadják a feltöltött dokumentumokat kapsz egy újabb emailt “Az Ön VIABUY Mastercard(R) kártyája úton van” tárgymezővel. Ebben az emailben már szerepel az a link, amiről indulva aktiválni tudod majd a kártyádat, ha megérkezik.

A kártya megérkezése után azt aktiválni kell az aktivációs linkről indulva. Az űrlapot értelem szerűen töltsd ki.

Aktiválás után be tudsz lepni a számlád felületére, ahol azonnal felajánlja a kártya feltöltést. Feltöltheted másik bankkártyáról, vagy utalással másik számládról.

A kártya díját, ami 90 € 3 évre, 14 napon belül fel kell tenned. Amint a pénz felkerül azonnal aktiválódik a kártyád és azok a bankszámlaszámok, amik hozzá tartoznak.