Kattints a linkre http:/neteller.com

neteller.reg

Itt kell megadnod a létrehozandó számlád adatait. Az összes mezőt ki kell tölteni, az alábbiak szerint:

Email address: az e-mail címed
Password: a jelszavad, amelynek legalább 5 karakter hosszúságúnak kell lennie, és tartalmaznia kell legalább egy nagybetűt és egy számot is.
Confirm password: erősítsd meg a jelszavad.
Account currency: a létrehozandó számlád pénzneme. Ezzel kapcsolatban hasznos tanácsokat olvashatsz a “Gyakori kérdések és válaszok” menüben a “Számla pénzneme” rész alatt.
First name: keresztneved.
Last name: vezetékneved.
Date of birth: születési időd, év/hó/nap sorrendben. Ahhoz, hogy NETELLER számlát nyithass, legalább 18 évesnek kell lenned.
Street address: utca/házszám/emelet/ajtó.
Country: válaszd ki a lakhelyed országát
Region/County: megye (vagy megyei jogú város).
City: település neve
Postcode: az irányítószámod.
Phone number: a leggyakrabban használt telefonszámod. A kiválasztott ország előhívószámát a rendszer automatikusan megadja, így csak a körzetszámtól (pl. 1, 20, 30, 70) kell beírni a számot. Fontos, hogy létező számot adj meg, mivel magasabb szintű számla igényléséhez telefonon kell majd igazolnod személyazonosságodat.

Ha minden adatot megadtál, kattints a Continue gombra. A regisztráció befejeztéről a következő képernyő értesít:

neteller.reg2

Az “Account ID” a 12-jegyű számlaszámodat jelöli, a “Secure ID” pedig egy másik, szintén a bejelentkezéshez szükséges azonosító. Ezeket az adatokat a rendszer az általad megadott e-mail címre is elküldi.

Lejjebb, a “Select an option…” feliratú legördülő menüből azonnal a befizetés (Deposit), pénzkivétel (withdrawal), illetve számlakezelés (Account) menüpontok valamelyikére ugorhatsz.